Hobby’s en interesses


In mijn vrije tijd ben ik graag actief. Ik geniet ervan om tijd door te brengen met mijn man en kinderen en met familie en vrienden. Lekker eten, gezellig bijkletsen, met de kinderen op pad, leesmoeder zijn, een dagje 'cultural shopping' (museum bezoeken i.c.m. winkelen) met vriendinnen of naar de sauna met mijn man. Van deze tijd samen kan ik intens genieten. Maar tijd voor mezelf vind ik net zo belangrijk.

FBLS bags

In de vrije uurtjes die ik heb maak ik tassen. FBLS bags is een aantal jaar  geleden begonnen als een challenge. Iedere week een tas maken van bestaande materialen, deze verkopen en de opbrengst doneren aan een goed doel. Met deze hobby kan in mijn creativiteit en probleem oplossend vermogen volledig kwijt. Inmiddels ben ik  3 jaar en ruim 100 tassen verder. Het idee is nog steeds om te verkopen en het geld te doneren. En die tassen, die blijf ik met veel plezier maken. Af en toe zelfs in opdracht. FBLS bags staat voor mij ook voor duurzaamheid. Een belangrijk onderwerp waar ik me op allerlei manieren in verdiep.

T'eXtpierement

Een aantal keren per jaar ga ik met een goede vriendin 'cultural shoppen'. We bezoeken een museum en gaan vervolgens de stad in om te winkelen en lekker te eten. Ook tijdens vakanties en weekendjes weg bezoek ik graag musea, maar ook theaters. Twee jaar geleden ben ik gestart bij Theaterschool T'eXtpierement in Oss. Een lang gekoesterd droom. Naast les in acteren en improviseren, treden we ieder jaar op in het theater met een voorstelling. Tevens volg ik via deze school leuke extra workshops op het gebied van acteermethoden, zang en dans. 

Break out Run

Voldoende bewegen en gezond eten, daar kan ik echt plezier aan beleven. Vooral als je het resultaat ziet en voelt. Aan diĆ«ten doe ik niet.  Want ik houd ook van lekker eten. Mountainbiken, hardlopen en wandelen zijn mijn favoriete sporten om zelf te beoefenen. Op dit moment train ik voor de Break out Run die begin juni plaatsvindt. Dat is twee uur lang door de modder kruipen en afzien. Maar na afloop geeft het altijd een voldaan gevoel en een zacht huidje.

Ontdekken

Als ik echt een moment voor mezelf wil dan lees ik, alles wat los en vast zit. Tijdschriften in alle soorten en maten, literatuur, chicklit, fictie, non-fictie, young adult. Hetzelfde geldt voor muziek, series en films. Als ik mezelf erin kan verliezen en als het me blijft boeien, dan lees, luister en kijk ik het. Op deze manier blijf ik ook ontdekken en leren. En Pinterest is een prachtig medium om al deze ontdekkingen te verzamelen.